Iris va deschide concertul Rolling Stones, care va avea loc pe 17 iulie, la Bucuresti, trupa romaneasca urmand sa urce pe scena inainte de recitalul trupei britanice The Charlatans. Recitalul Iris va incepe la ora 18.00 si va dura o jumatate de ora.<
Iris va deschide concertul Rolling Stones, care va avea loc pe 17 iulie, la Bucuresti, trupa romaneasca urmand sa urce pe scena inainte de recitalul trupei britanice The Charlatans. Recitalul Iris va incepe la ora 18.00 si va dura o jumatate de ora.
"Faptul ca vom canta in deschiderea concertului The Rolling Stones este cel mai frumos cadou pe care il puteam primi la aniversarea a 30 de ani de cariera. Este o onoare si un privilegiu, emotiile sunt foarte mari", a declarat Cristi Minculescu, solistul trupei. "Am crescut cu muzica The Rolling Stones, modul lor de interpretare si atitudinea, in special, au constituit o inspiratie pentru noi", spune solistul formatiei, Cristi Minculescu. Trupa Iris s-a format in 1977. De-a lungul timpului, formatia a fost urmarita permanent de "valul schimbarilor" de componenta, dar in ultima perioada a dat semne de stabilitate la acest capitol. Cei patru membri ai trupei sunt: Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitara), Boro (Doru Borobeica, bass), Nelu Dumitrescu (baterie). Iris a evoluat, pana acum, in fata a milioane de oameni in 4.500 de concerte. Cu o "distributie" de zile mari - Iris, The Charlatans si The Rolling Stones (in ordinea intrarii pe scena) - concertul de pe 17 iulie este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Romania ultimilor ani.
Incepand de sambata, biletele pentru acest concert vor putea fi achizitionate numai de pe site-ulwww.ticketpoint.rosi din magazinele Diverta din Bucuresti: Diverta Plaza Romania, Diverta Mall Vitan, Diverta Fainari, Diverta Unirii Megastore, Diverta Scala. In perioada 10-16 iulie, biletele vor fi disponibile doar in magazinele Diverta mai sus mentionate. Ultimele bilete ramase in vanzare sunt cele pentru categoriile Gazon B (87 de lei, 2500) si peluza (97 de lei, 500). In cazul in care biletele nu vor fi epuizate, acestea vor putea fi cumparate in ziua concertului de la casele de bilete amenajate la intrarile stadionului Lia Manoliu, incepand cu ora 10.00. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.