Clientii Vodafone Romania vor putea urmari in direct pe telefonul mobil pe 7 si 8 iulie seria de spectacole Live Earth. Peste 100 de trupe si artisti internationali de top se vor intalni in acest week-end pe scena. Madonna, Red Hot Chili Peppers, Du
Clientii Vodafone Romania vor putea urmari in direct pe telefonul mobil pe 7 si 8 iulie seria de spectacole Live Earth. Peste 100 de trupe si artisti internationali de top se vor intalni in acest week-end pe scena. Madonna, Red Hot Chili Peppers, Duran Duran, Bon Jovi, The Police, Genesis, Metallica, Pussycat Dolls, Shakira, Beastie Boys, Snoop Dogg sunt doar cativa dintre cei care vor incerca sa atraga atentia asupra amenintarii reprezentate de incalzirea globala.
Utilizatorii Vodafone live! se vor putea conecta pe 7 iulie, incepand cu ora 04:00, pe telefonul mobil, la concertele Live Earth sustinute la New York, Londra, Sydney, Rio de Janeiro, Tokyo, Shanghai, Johannesburg si Hamburg.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.