Recent, Primaria Galati a dat unda verde unei afaceri controversate, ce are ca finalitate construirea unui mare complex comercial. Prin acest gen de afaceri, in care se invart zeci de milioane de euro, se incalca grav reguli de urbanism si de mediu,
Recent, Primaria Galati a dat unda verde unei afaceri controversate, ce are ca finalitate construirea unui mare complex comercial. Prin acest gen de afaceri, in care se invart zeci de milioane de euro, se incalca grav reguli de urbanism si de mediu, iar acest exemplu se extinde in majoritatea oraselor importante din Romania.

In cazul nostru, Primaria Galati a dat unda verde pentru distrugerea unei importante portiuni forestiere din oras, cu efecte devastatoare pentru mediul inconjurator. Primarul Dumitru Nicolae, alaturi de alti responsabili ai primariei, a semnat certificatul de urbanism nr. 1108 din 24 aprilie 2007 privind Ansamblul Comercial Galati. In spatele acestui proiect se afla un om de afaceri controversat, Corneliu Mangalea, devenit miliardar in urma unor afaceri facute chiar cu autoritatile locale, asa cum relata presa centrala de curand.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.