Circuitul Tunari din Bucuresti va fi gazda celei de-a patra etape a Campionatului de karting Gatorade. Pe data de 14 iulie vor avea loc antrenamentele oficiale si calificarile echipelor, iar pe 15 iulie se vor desfasura prefinala si finala. Pilotii a
Circuitul Tunari din Bucuresti va fi gazda celei de-a patra etape a Campionatului de karting Gatorade. Pe data de 14 iulie vor avea loc antrenamentele oficiale si calificarile echipelor, iar pe 15 iulie se vor desfasura prefinala si finala. Pilotii au varstele intre 5 si 13 ani, participand la doua clase: Baby - 5-8 ani si Mini 8-13 ani.
Printre vedetele care ii vor premia pe copii se afla Andrei Harnagea, pilot formula BMW, Mihai Marinescu, Matei Mihaescu, Doru Sechelariu, Tomi Dragan si Michele Lenzo, campion mondial super ICC 2003.
Toti participantii vor primi cadouri si premii constand in bauturi de la Gatorade, Pepsi, Red Bull, kit-uri Orange, bonuri valorice Luk Oil, tricouri Plastitalia, iar marii castigatori vor primi produse electronice Samsung. Din anul competitional 2008, Campionatul de karting Gatorade va organiza si o clasa pentru micii iubitorii de karting cu varstele intre 12 si 16 ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.