Guvernul german doreste sa protejeze companiile de apetitul grupurilor straine, mai ales de fondurile private de investitii, printr-o politica industriala activa, a declarat ministrul de Finante, Peer Steinbrück, relateaza AFP, preluata de NewsIn. P
Guvernul german doreste sa protejeze companiile de apetitul grupurilor straine, mai ales de fondurile private de investitii, printr-o politica industriala activa, a declarat ministrul de Finante, Peer Steinbrück, relateaza AFP, preluata de NewsIn. Pentru Steinbrück, guvernul ar trebui sa vegheze ca aceste sectoare "ale telecomunicatiilor, de logistica, energie si bancile sa continue sa fie profitabile pe plan intern si extern", fara a oferi insa detalii privind modalitatile in care guvernul german va realiza acest lucru. Ministrul considera ca politicile de protectie conduse de guvernele din Italia, Franta si Spania sunt "mult mai evidente si pragmatice" decat cele din Germania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.