Primarul general Adriean Videanu si reprezentantii Consiliului General al Municipiului Bucuresti au avut, ieri, o intrevedere cu omul de afaceri Costel Costanda, care a obtinut, reamintim, despagubiri la Curtea de Apel Bucuresti, pe motiv ca municip
Primarul general Adriean Videanu si reprezentantii Consiliului General al Municipiului Bucuresti au avut, ieri, o intrevedere cu omul de afaceri Costel Costanda, care a obtinut, reamintim, despagubiri la Curtea de Apel Bucuresti, pe motiv ca municipalitatea i-a interzis sa construiasca blocuri zgarie-nori in Parcul Bordei.
In loc sa conteste decizia Curtii de Apel Bucuresti - care ar putea fi atacata printr-o cale extraordinara - primarul general pare sa ii faca jocul afaceristului, altminteri un apropiat al PD. Adriean Videanu a anuntat ca a convocat o sedinta a Consiliului Municipal pentru a fi luate in discutie pretentiile lui Costel Costanda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.