Venezuela a acceptat sa vanda benzina Iranului, care a lansat in cursul saptamanii trecute un plan de rationalizare a combustibilului, a declarat ministrul venezuelean al energiei, Rafael Ramirez, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Ministrul l-a
Venezuela a acceptat sa vanda benzina Iranului, care a lansat in cursul saptamanii trecute un plan de rationalizare a combustibilului, a declarat ministrul venezuelean al energiei, Rafael Ramirez, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Ministrul l-a insotit pe presedintele Hugo Chavez intr-o misiune oficiala in republica islamica, care,in ciuda faptului ca detine rezerve uriase de petrol, importa aproximativ 40% din necesarul consumat, suferind de pe urma lipsei de capacitate de rafinare. Chavez si Ahmadinejad au lansat constructia unei uzine petrochimice comune, intarind "axa unitatii" intre natiunile bogate in petrol care se opun SUA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.