Delegati din Serbia, Croatia, Slovenia, Italia si Romania se intalnesc, maine, la Constanta, la sediul Oil Terminal SA, pentru discutii premergatoare Acordului de constituire a companiei ce va dezvolta proiectul de constructie a oleoductului Pan-Euro
Delegati din Serbia, Croatia, Slovenia, Italia si Romania se intalnesc, maine, la Constanta, la sediul Oil Terminal SA, pentru discutii premergatoare Acordului de constituire a companiei ce va dezvolta proiectul de constructie a oleoductului Pan-European, PEOP Constanta - Trieste.
Pentru a facilita constructia conductei PEOP, este necesara crearea unei companii de derulare/dezvoltare a proiectului, care trebuie sa asigure incheierea studiului de fezabilitate, sa se ocupe de achizitia terenului si de obtinerea permiselor necesare. Conducta prezinta o importanta strategica pentru Europa si va crea venituri importante pentru tarile din zona balcanica, asigurand peste 6.500 locuri de munca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.