Citigroup a anuntat ca a ajuns la un acord privind achizitia companiei Automated, pentru suma de 680 mil. dolari, pentru a-si spori abilitatea de a permite clientilor din lumea intreaga sa tranzactioneze actiuni online, relateaza Reuters, preluata de
Citigroup a anuntat ca a ajuns la un acord privind achizitia companiei Automated, pentru suma de 680 mil. dolari, pentru a-si spori abilitatea de a permite clientilor din lumea intreaga sa tranzactioneze actiuni online, relateaza Reuters, preluata de NewsIn.
Citigroup va plati 102,2 mil. dolari in numerar si va oferi aproximativ 11,17 mil. de actiuni.
Citigroup, care este cea mai mare banca din SUA, a precizat ca se asteapta ca achizitia sa ii permita sa isi dubleze volumele de actiuni tranzactionate prin intermediul acestor doua burse pana la aproximativ 12%.
Automated isi va pastra sediul central din Mount Pleasant, S.C., urmand a-si desfasura activitatea ca divizie a operatiunilor globale ale bancii Citigroup.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.