Andreea Esca este invitata la petrecerea privata organizata de Karl Lagerfeld la Paris, cu ocazia lansarii internationale a campaniei Dom Perignon Oenotheque, pentru care renumitul creator de moda a realizat campania de imagine. Serata se va desfasura intr-o resedinta de lux din centrul Parisului.
Printre invitati vor fi modelele favorite ale creatorului si alti prieteni si colaboratori de la reviste de renume din toata lumea. Si pentru ca pe invitatie scrie mare dress-code: "libertine", Andreea s-a intalnit de urgenta cu Doina Levintza, pentru a-si pregati o tinuta "de curtezana" pe masura, cu o crinolina.
Ea va merge acolo nu numai ca reprezentant al revistei The ONE, dar si cu un cameraman de la Stirile PRO TV. "Daca as trai singura aceasta experienta fascinanta si nu as putea sa impartasesc ce voi vedea acolo, cu telespectatorii si cititorii mei, nu mi s-ar parea deloc corect. Si in niciun caz profesionist. Nu cred ca ai de multe ori in viata sansa sa te invite Lagerfeld pe la el, ca sa nu mai vorbesc de sansa de a face cunostinta cu alte persoane importante care vor fi acolo. Sper sa fac treaba buna si chiar daca poate suna aiurea, vreau sa-mi reprezint frumos tara", a declarat Andreea Esca inainte de plecarea la Paris.