"Pentru apelurile primite in roaming, in spatiul Uniunii Europene, clientii Vodafone Romania vor beneficia de tariful unic de 0,32 dolari/minut, fara TVA (echivalentul a 0,24 euro/minut). Noile tarife Vodafone World au fost stabilite in conformitate
"Pentru apelurile primite in roaming, in spatiul Uniunii Europene, clientii Vodafone Romania vor beneficia de tariful unic de 0,32 dolari/minut, fara TVA (echivalentul a 0,24 euro/minut). Noile tarife Vodafone World au fost stabilite in conformitate cu prevederile regulamentului Uniunii Europene, la cursul de schimb din data de 30 iunie 2007", se arata intr-un comunicat al operatorului roman de telefonie mobila. La inceptul lunii iunie, Consiliul pentru Transporturi, Telecomunicatii si Energie al Uniunii Europene a adoptat o serie de reglementari privind reducerea pretului platit de utilizatorii de telefoane mobile pentru convorbirile efectuate in strainatate. Reglementarile prevad reducerea tarifelor de roaming la un sfert sau o cincime din preturile actuale. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.