O crima avand un mobil cel putin ciudat a avut loc duminica seara in sectorul 3 al Capitalei. O tanara si-a injunghiat iubitul, implantandu-i un cutit direct in inima deoarece victima gatise o supa care nu a fost pe placul agresoarei. Cel putin asa
O crima avand un mobil cel putin ciudat a avut loc duminica seara in sectorul 3 al Capitalei. O tanara si-a injunghiat iubitul, implantandu-i un cutit direct in inima deoarece victima gatise o supa care nu a fost pe placul agresoarei. Cel putin asa le-a declarat ucigasa anchetatorilor. Totul s-a petrecut in cateva minute, timp in care colegul de apartament al victimei coborase din bloc sa cumpere tigari.

Dispeceratul Politiei Capitalei a fost anuntat duminica, in jurul orei 22.00, ca intr-un bloc situat in Aleea Postavaru a avut loc o crima. La fata locului, politistii criminalisti si procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti au constatat ca tanarul Marius Baluta, din Teleorman, zacea fara suflare cu un cutit implantat in inima. Din primele cercetari a reiesit faptul ca ucigasul este iubita acestuia, Florentina Halaicu, in varsta de 27 de ani, din Bucuresti. Marius Baluta locuia de trei ani, impreuna cu un prieten de-al sau, cu chirie in aparta-mentul in care a fost ucis.

I-a bagat cutitul in inima
Tanarul lucra in Bucuresti si incepuse o relatie cu Florentina Halaicu. Fata nu locuia impreuna cu Marius, insa il vizita foarte des. Duminica, Florin gatise o supa cu galusti, iar seara, Florentina a trecut pe la el.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.