Ministerul de externe a primit, ieri, de la autoritatile italiene, lista cu numele victimelor accidentului petrecut pe Autostrada Soarelui Milano-Napoli, din Italia. Potrivit Mediafax, politistii din Buhusi, localitatea de unde provine majoritatea v
Ministerul de externe a primit, ieri, de la autoritatile italiene, lista cu numele victimelor accidentului petrecut pe Autostrada Soarelui Milano-Napoli, din Italia. Potrivit Mediafax, politistii din Buhusi, localitatea de unde provine majoritatea victimelor, au anuntat familiile acestora, rudele fiind derutate din cauza lipsei de informatii privind modalitatea de aducere in tara a acestora si de starea ranitilor.

Printre raniti se afla Gabriela Zamcanu, din Buhusi, Jenica si Maricica Sobaru, din Adjud, potrivit corespondentului Mediafax. Zamcanu si Giulian Puschiu, unul dintre morti, erau concubini si plecasera in Italia in urma cu un an si se intorceau sa-si petreaca concediul in tara. „Ultima oara, am vorbit cu fata mea sambata si mi-a spus ca vine cu masina cu domnul Munteanu, in concediu. De atunci, nu mai stiu nimic despre ea. Am inteles ca este in coma la spital. Am incercat sa aflu ce s-a mai intamplat, dar nimeni nu stie nimic“, a declarat Ioan Radu, tatal Gabrielei Zamcanu. „Stiu ca fiul meu a murit, dar nu stiu cum am sa-l aduc &icir c;n tara. Copiii nostri muncesc acolo si ar trebui ca cineva sa-i aduca in tara morti sau vii, sa stim ce este cu ei. Noi nu ne putem permite sa-i aducem tocmai din Italia“, a declarat Victor Puschiu, tatal lui Julian Puschiu, mort in accident.

Un tånar nu apare pe nici o lista
Rudele unui tanar de 22 de ani sustin ca acesta s-a urcat in acelasi microbuz, insa numele lui nu apare pe nicio lista.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.