Daca doriti sa fiti departe de vara torida, macar pentru cateva zile, va invitam sa plecati pe mare, intr-o croaziera. Si nu oriunde, ci pe Marea Baltica, si nu oricum, ci pe faimosul vas Lirica. Acest vas a fost construit in anul 2003 si botezat de

Daca doriti sa fiti departe de vara torida, macar pentru cateva zile, va invitam sa plecati pe mare, intr-o croaziera. Si nu oriunde, ci pe Marea Baltica, si nu oricum, ci pe faimosul vas Lirica. Acest vas a fost construit in anul 2003 si botezat de insasi Sophia Loren. Are o capacitate de 1.590 de pasageri, iar un echipaj format din 750 de persoane va fi la dispozitia dvs.
Simtiti adevarata arta a ospitalitatii italiene la bordul magnificei MSC Lirica! Cu servicii comparabile cu cele ale celor mai bune hoteluri italiene, MSC Lirica va va incanta cu ambianta eleganta. Cateva restaurante imbina cele mai fine traditii si veti savura toate aromele bogate care au adus Italiei faima culinara mondiala.
Incepeti fiecare zi pe mare admirand privelistea marii in jurul puntii, apoi demonstrati-va indemanarea la un curs de golf in miniatura sau relaxati-va pe marginea piscinei. Seara incercati-va norocul la cazinou sau dansati pe muzica interpretata live de pianisti si cvartete de corzi. Cu MSC va bucurati de "Clasa Premium cu o Adevarata Semnatura Italiana".
Traseul este unul inedit: Kiel, Germania - Copenhaga, Danemarca - Visbi, Suedia - Visbi, Suedia - St. Petersburg, Rusia - Helsinki, Finlanda - Kiel, Germania.
Plecarile prevazute pentru aceasta vara sunt: 28 iulie, 11 august, 25 august.
Preturile pornesc de la 1080 euro/persoana si includ urmatoarele servicii:
-Cazare pe vas
- Pensiune completa
- Program de divertisment la bordul vasului
- Alte facilitati (ex. : biblioteca, piscina, jacuzzi etc.).
Dar nu trebuie sa uitati faptul ca aveti posibilitatea de a cobori la tarm si de a vizita in fiecare zi alta tara, alt oras, alta cultura.

Turul maritim al orasului Kiel

Kiel, capitala statului Schleswig-Holstein, este un oras maritim si naval traditional. Orasul detine o faimoasa primarie si vestitul canal Kiel. Se va vizita Memorialul Fortelor Navale pentru a afla mai multe despre istoria fortelor navale germane. Apoi veti bea o bere si veti servi o gustare locala.
Tur de o ½zi, cu preturi incepand de la 49 euro/pers.

O zi in Copenhaga

Petreceti o zi de neuitat in orasul Micii Sirene. Vom parasi portul pentru un tur orientativ in capitala daneza, trecand pe langa toate simbolurile importante ale orasului. Veti vizita Castelul Christiansbourg si Parcul Tivoli, dupa care veti avea la dispozitie timp liber pentru a servi o mica gustare intr-unul dintre restaurantele locale. Dupa-amiaza puteti face o scurta croaziera pe canalele Copenhagai, pentru a admira orasul de pe apa. Intoarcere in port.
Tur de o zi, cu preturi incepand de la 84 euro/pers.

Cu bicicleta prin Visbi

Parasiti vasul si luati o bicicleta pentru o placuta plimbare, pe cont propriu, printre strazile orasului si in zona rurala a dragutei insule suedeze.
Tur de o ½zi, cu preturi incepand de la 21 euro/pers.

Arta si arhitectura orasului Tallinn

Parasiti portul si mergeti de-a lungul strazii principale catre partea veche a orasului. Aceasta strada este plina de viata, de-a lungul ei gasindu-se teatre, sali de concerte, hoteluri si numeroase magazine. Ajunsi in partea veche a orasului, puteti admira vestita Catedrala cu turnuletele sale de poveste, Piata Palatului si Castelul Toompea (acum sediul Parlamentului Estonian) si Catedrala Alexandru Nevsky. Descoperiti Parcul Kadriog si Palatul Caterina, unul dintre cele mai bune exemple de arhitectura baroca din statele baltice. Veti vizita muzeul si va veti continua drumul printr-o relaxanta plimbare in parc. Veti face o oprire la Song Festival Ground, unde puteti petrece putin timp in magazinul de artizanat.
Tur de o ½zi, cu preturi incepand de la 36 euro/pers.

Turul orasului si Muzeul Ermitaj

In cadrul acestui tur veti trece pe langa Fortareata Petru si Pavel, Palatul de Iarna, Institutul Smolny si faimosul Nevsky Prospective. Punctul culminant al excursiei il reprezinta vizita la Muzeul Ermitaj, care gazduieste 3 milioane de opere realizate de diferiti artisti italieni, germani si francezi. Oprire pentru cumparaturi. Masa de pranz este inclusa.
Tur de o zi, cu preturi incepand de la 109 euro/pers.

Conacul Savijarvi si Orasul Helsinki

Conacul Savijarvi se afla la 20 de mile departare de Helsinki, intr-o zona din regiunea Sibbo. Savijarvi este mai mult decat o ferma traditionala, unde veti descoperi adevarata viata din zona rurala a Finlandei. Savurati prajituri facute in casa, fructele de padure si o ceasca de cafea sau ceai pe veranda. Turul va continua cu o plimbare in centrul orasului, pentru a va forma o parere de ansamblu asupra celor mai interesante locuri din capitala: Strada Mannerheim, Cladirea Parlamentului si Piata Comerciala.
Tur de o ½zi, cu preturi incepand de la 58 euro/pers.

Catalina Sandu


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.