Carreras va sta in apartamentul prezidential al hotelului, unde a cerut sa aiba umidificator, dar si draperii negre si obloane inchise la fiecare geam, astfel incat in camera sa fie intuneric complet. O alta cerinta a sa a fost de a avea dropsuri pen
Carreras va sta in apartamentul prezidential al hotelului, unde a cerut sa aiba umidificator, dar si draperii negre si obloane inchise la fiecare geam, astfel incat in camera sa fie intuneric complet. O alta cerinta a sa a fost de a avea dropsuri pentru gat atat in camera de hotel, cat si in cabina sa de la Palatul Parlamentului, unde va avea loc spectacolul. De asemenea, el a cerut ca in cabina sa ii fie puse la dispozitie un fierbator electric, un pian sau o orga si prosoape albe. Artistul a mai solicitat ca pe toata durata concertului spectatorii sa nu fumeze si sa nu manance. De asemenea, nimeni nu are voie sa se ridice de pe scaun, iar chelnerii nu au voie sa intre in sala. Aceasta trebuie sa fie luminata discret, iar scaunele si scena vor fi de culoare neagra. Pe langa acestea, tenorul a cerut ca florile care vor fi folosite pentru decor sa nu aiba un miros prea pregnant. Gala Charity Dinner, organizata de LA Entertainment Intl. si JW Marriott, va avea loc la Palatul Parlamentului si are ca scop strangerea de fonduri pentru copii bolnavi, batrani din azile, oameni fara adapost. Fondurile vor fi acordate Fundatiei United Way Romania, care va distribui banii spre alte fundatii si proiecte. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.