Telenovela la final: Chivu merge la Inter! Conform presei italiene, "telenovela Cristi Chivu" va lua sfarsit astazi, cand internationalul roman va semna un contract pe patru ani cu Inter Milano, urmand a incasa un salariu stagional de 4,5 milioane d
Telenovela la final: Chivu merge la Inter! Conform presei italiene, "telenovela Cristi Chivu" va lua sfarsit astazi, cand internationalul roman va semna un contract pe patru ani cu Inter Milano, urmand a incasa un salariu stagional de 4,5 milioane de euro. Aceeasi sursa mai noteaza faptul ca patronul lui Inter, Massimo Moratti, s-a intalnit cu impresarii jucatorului, Victor si Ioan Becali, care au acceptat ultima oferta a gruparii italiene, desi in asteptare se aflau Barcelona si Real Madrid.   Dorinel Munteanu ii ia apararea antrenorului Gica Hagi Actualul antrenor al echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu , il sustine pe Gica Hagi, dupa esecul din primul meci amical pe banca Stelei, 1-2 cu Apoel Nicosia. "Este o rautate sa spui ca a pierdut, a fost vorba de un amical. I-a lipsit toata defensiva", a spus Munteanu.   POLO. Romania a invins cu scorul de 18-3 echipa Israelului, intr-un ultim meci de pregatire inaintea participarii la Liga Mondiala. Romania face parte din grupa a 2-a, alaturi de Ungaria, Croatia, Rusia si Spania, primul turneu fiind programat la Budapesta (4-8 iulie), iar cel de-al doilea in Spania, la Portugalete (18-22 iulie). Primele doua clasate se califica la turneul final, ce va avea loc la Berlin. Taxa de inscriere este de 25.000 de dolari, iar premiile se ridica la 347.500 de dolari.   CICLISM. Penultima etapa a Turului Romaniei, disputata intre Toplita si Piatra-Neamt (138 km), a fost castigata de Alexandru Ciocan, care i-a invins la sprint pe Stansilav Rudii (Ucraina) si pe Marius Stoica, toti inregistrati in trei ore, 18 minute si 38 de secunde. Cu plutonul fruntas a sosit si Dan Anghelache, care si-a pastrat tricolul galben de lider la general.   VOLEI. Nationala masculina a Romaniei a fost invinsa, la Ploiesti, cu scorul de 3-2, de Slovacia, in ultimul meci din grupa C a Ligii Europene, competitie la care tara noastra a participat in premiera, datorita unui wild-card. Romania a terminat grupa pe locul 3, dupa Turcia si Slovacia, care s-au calificat la turneul final.     PANDURII. Formatia din Targu-Jiu a invins cu scorul de 3-0 pe Neftci Baku, vicecampioana Azerbaidjanului, intr-un meci disputat in cadrul turneului de pregatire din Austria. Pentru gorjeni au marcat Stanga, de doua ori, si Adrian Popescu. Antrenorul Eugen Neagoe a decis sa-l trimita in tara pe Alexandru Pacurar, care a suferit o ruptura fibrilara si are nevoie de 20 de zile de pauza.   CRAIOVA. Aflata intr-un stagiu de pregatire in Austria, Universitatea Craiova a pierdut, scor 1-2, meciul amical cu echipa de liga secunda Schwardorf, golul oltenilor fiind marcat de australianul Baird . In minutul 69, portarul Banica s-a accidentat, locul sau intre buturi fiind luat de antrenorul Stefan Crisan, deoarece titularul Bornescu plecase deja la vestiar. Crisan a aparat astfel poarta Stiintei dupa exact 18 ani, timp in care a fost plecat in Germania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.