Dinamo, Steaua si Rapid au inceput, deja, batalia pentru urmatorul campionat. Langa ele, viseaza frumos si CFR Cluj, dar si Poli Timisoara. Nu stim daca va fi cel mai frumos, cel mai corect, cel mai interesant, dar, cu siguranta, va fi campionatul c
Dinamo, Steaua si Rapid au inceput, deja, batalia pentru urmatorul campionat. Langa ele, viseaza frumos si CFR Cluj, dar si Poli Timisoara. Nu stim daca va fi cel mai frumos, cel mai corect, cel mai interesant, dar, cu siguranta, va fi campionatul care va ridica din nou securea razboiului, pentru ca orgoliile vor fi nemasurate. Niciodata lupta pentru transferuri de marca in pauza competitionala nu a fost mai apriga. In plus, nu ne aducem aminte ca cei trei crai de la Rasarit, Cristi Borcea, Gigi Becali si George Copos, sa se fi atacat vreodata in pauza competitionala. Loviturile sub centura au inceput, desi mai este destul pana la debutul actualului sezon. Razboiul psihologic este si el important inaintea unui campionat la finalul caruia, in conturile celui care se va impune vor intra milioane de euro.
Dinamo se lauda cu readucerea la matca a „fiului risipitor“ Ianis Zicu, dar si cu inregimentarea sub legiunea „spartana“ a lui Vali Nastase si Florin Bratu. Miscari importante, este adevarat, dar Borcea traieste inca sub impulsul unui campionat trecut fermecator pentru orgoliul lui.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.