Elevii romi care au promovat Testele Nationale sunt asteptati astazi la Liceul "Miguel de Cervantes", pentru repartizarea in clasa a IX-a, urmand ca duminica sa se prezinte cei care au picat examenul. "Repartizarea candidatilor de etnie roma din Muni
Elevii romi care au promovat Testele Nationale sunt asteptati astazi la Liceul "Miguel de Cervantes", pentru repartizarea in clasa a IX-a, urmand ca duminica sa se prezinte cei care au picat examenul. "Repartizarea candidatilor de etnie roma din Municipiul Bucuresti va avea loc la Liceul Bilingv <<Miguel de Cervantes>>, din Calea Plevnei nr. 38-40, Sector 1, in sedinta publica. Astfel, sambata, 30 iunie, incepand cu ora 9.00, va fi realizata repartizarea celor care au promovat testele nationale, in ordinea descrescatoare a mediei de admitere. Duminica, 1 iulie, incepand cu ora 9,00, vor fi repartizati, la scolile de arte si meserii, elevii de etnie roma care nu au promovat testele nationale, in ordinea descrescatoare a mediei claselor V-VIII. Candidatii si parintele/tutore legal vor avea asupra lor cartea de identitate/buletin de identitate in original'', ne-a precizat Marian Banu, inspector scolar in cadrul ISMB. In Bucuresti sunt asigurate 900 locuri pentru elevii rromi. (Magda SEVERIN)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.