Rapid incearca sa i-l sufle lui Dinamo pe Flavius Stoican, asa cum cei din Soseaua Stefan cel Mare i-au lasat pe giulesteni fara Ianis Zicu si Florin Bratu. Oficialii „cainilor“ anuntasera ca fundasul dreapta este ca si transferat, dar,
Rapid incearca sa i-l sufle lui Dinamo pe Flavius Stoican, asa cum cei din Soseaua Stefan cel Mare i-au lasat pe giulesteni fara Ianis Zicu si Florin Bratu. Oficialii „cainilor“ anuntasera ca fundasul dreapta este ca si transferat, dar, in aceste zile, a intrat pe fir si George Copos. Profitand de relatiile bune pe care le are cu Mircea Lucescu, patronul Rapidului i-a facut pe cei de la Sahtior sa se gandeasca de doua ori pana sa-i dea drumul la Dinamo fundasului stanga. „Nu este loial ce face domnul Copos. Noi am declarat primii ca il vrem pe Stoican“, a rabufnit Vasile Turcu, unul dintre actionarii „alb-rosiilor“.

Conducatorii lui Dinamo anuntau, in urma cu doua saptamani, ca Flavius Stoican este ca si transferat in Soseaua Stefan cel Mare. Jucatorul se pregatea sa se intoarca printre „caini“, declarand ca abia asteapta sa refaca echipa cu care a luat campionatul inainte sa plece spre Ucraina. Situatia nu mai este, insa, atat de clara, intrucat pe Stoican a pus ochii si George Copos. Patronul Rapidului vrea sa il aduca in Giulesti din doua motive. In primul rand, are nevoie de un fundas dreapta cu experienta dupa plecarea lui Valentin Badoi. In al doilea rand, Copos vrea sa se razbune pe dinamovisti pentru cele doua lovituri primite in aceasta vara, cand „alb-rosii“ i-au luat pe Ianis Zicu si Florin Bratu. Giulesteanul se poate folosi de prietenia sa cu Mircea Lucescu asa cum, in cazul celor doi, „cainii“ au fost favorizati de faptul ca fratii Becali simpatizeaza cu Dinamo.

Turcu spune ca e lipsa de respect
Interesul subit al Rapidului pentru Flavius Stoican i-a facut pe actionarii dinamovisti sa reactioneze dur.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.