Iulia Vantur spune ca cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care a primit-o de la iubitul ei, Marius Moga, a fost o privire. Nici serenade la balcon in toiul noptii, nici poezii recitate la lumina lumanarii, nimic nu a dat-o pe spate pe blonda
Iulia Vantur spune ca cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care a primit-o de la iubitul ei, Marius Moga, a fost o privire. Nici serenade la balcon in toiul noptii, nici poezii recitate la lumina lumanarii, nimic nu a dat-o pe spate pe blonda protevista, asa cum a facut-o o simpla privire aruncata gales de „Micul Mozart“.

- Daca ar fi sa faci un TOP 3 al celor mai importante lucruri din viata ta, care ar fi acelea?
- Pe primul loc pun dragostea si aici includ si familia, care este cel mai important lucru din viata mea. Pe locul doi se afla cariera, jobul meu pentru care am muncit atat de mult si, nu in ultimul rand, pasiunile si hobby-urile mele.
- Ai facut atat de multe lucruri pana la vårsta asta: ai o cariera in spate, ai un iubit. Te consideri o femeie implinita?
- Pana acum am realizat lucrurile la care am visat si pe care mi
le-am dorit foarte mult. Pentru asta am muncit, m-am dedicat, dar mai am multe de facut, sunt constienta de asta. Nu stiu daca ajungi vreodata sa declari „sunt pe deplin implinit!”. Intotdeauna iti doresti mai mult de la tine, vrei sa evoluezi, sa cresti. Poate doar familia, un copil sa-ti dea acest sentiment de implinire, inca nu stiu deocamdata, nu am un raspuns pentru asta.

A primit de la Moga o excursie la Venetia
- Care este destinatia perfecta de vacanta pentru tine? Unde ti-ar placea sa ajungi si cu cine?
- Imi place mult sa calatoresc, am o lista lunga cu destinatii de vacanta si asta pentru ca imi doresc sa cunosc civilizatii diferite de cele europene - asiatice, arabe, africane. In vacanta perfecta trebuie sa descopar locuri si oameni noi, pentru ca eu sunt genul de turist explorator, fotograf, spre disperarea prietenilor. Mi se intåmpla foarte rar sa lenevesc in vacanta. Anul trecut de ziua mea, mi-am pus o dorinta: ca ziua de 24 iulie 2007 sa ma gaseasca la Venetia. Dorinta e pe cale sa se implineasca pentru ca iubitul meu mi-a facut o surpriza frumoasa, avem rezervare si vom fi la Venetia pe 24 iulie 2007.
- Ce parere ai despre glumele rautacioase la adresa blondelor?
- „Stii ce face o blonda in desert? ...


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.