Procurorii DIICOT Bucuresti au retinut, ieri, cinci hackeri acuzati de fraude pe Internet de peste 45.000 RON. Tinerii vasluieni, studenti in Bucuresti, foloseau carduri falsificate emise, chipurile, de banci din SUA, pentru a comanda electronice de
Procurorii DIICOT Bucuresti au retinut, ieri, cinci hackeri acuzati de fraude pe Internet de peste 45.000 RON. Tinerii vasluieni, studenti in Bucuresti, foloseau carduri falsificate emise, chipurile, de banci din SUA, pentru a comanda electronice de la un magazin on-line al unei firme din Craiova.

Cinci hackeri din Vaslui, studenti in Bucuresti, au fost retinuti, ieri, de procurorii DIICOT, pentru fraude pe Internet. Anchetatorii au fost alertati de o societate comerciala din Craiova, detinatoare a unui magazin on-line (www.magazincraiova.ro, gazduit de “queri”), care a sesizat ca a fost pagubita cu zeci de mii de lei noi, in ultimele saptamani. Firma din Banie a livrat electronice in urma unor comenzi achitate prin intermediul unor carduri emise de banci din SUA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.