Prima zi a festivalului B'Estival, organizat la Romexpo, s-a bucurat de participarea a 15.000 de spectatori. Cu toata ca ziua de deschidere nu a echivalat cu prezenta celor mai tari trupe, totusi interesul publicului a fost peste asteptari. De la sp
Prima zi a festivalului B'Estival, organizat la Romexpo, s-a bucurat de participarea a 15.000 de spectatori. Cu toata ca ziua de deschidere nu a echivalat cu prezenta celor mai tari trupe, totusi interesul publicului a fost peste asteptari. De la spectacol nu au lipsit nici momentele jenante, una dintre solistele vocale ale trupei Morcheeba salutand publicul cu “Buna seara Budapesta!”. La final, cei de la Faithless au facut show adevarat.













Suie Paparude are cantece ' de nisa >>

Suie Paparude si-au inceput reprezentatia de 45 de minute in jurul orei 17.45, cand la Romexpo, unde se desfasoara cele trei zile de festival, nu erau mai mult de 500 de persoane. Pe parcursul recitalului numarul spectatorilor a inceput sa creasca. Trupa a cantat piese noi, dar si mai vechi, precum „Razboinicul luminii”, „Ajutor” sau „Armada verbala”. Pentru ca au evoluat printre primii la B'Est ival, cand inca era foarte cald, Miki, solistul trupei i-a indemnat pe spectatori: „Haideti sa ne dezmortim”. Recitalul s-a incheiat cu hitul „Pentru inimi”, „o melodie de nisa”, cum a numit-o Miki.



Maghiarii de la Yonderboi i-a facut pe romani sa dea din cap
Pe cea de-a doua scena, mai mica, a festivalului, au urmat Yonderboi, o trupa maghiara, bine cotata in clasamentele de specialitate, cu un amestec de muzica rock alternativ, electronica, slow si clasica. Sutele de rockeri romani prezenti au gustat din plin fragmentele de heavy metal ale maghiarilor.
Trupa belgiana Hooverphonic a facut o adevarata demonstratie de profesionalism, cu un recital de o ora ce a cuprins piese celebre, precum „Mad About You” sau „Sometimes”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.