Patronul Stelei, Gigi Becali, a facut spectacol in stilul sau in timpul antrenamentului ros-albastrilor de sambata, dupa ce l-a provocat la o miuta pe parlamentarul PSD, Viorel Hrebenciuc, chiar pe terenul pe care se pregatea echipa lui Gheorghe Hag
Patronul Stelei, Gigi Becali, a facut spectacol in stilul sau in timpul antrenamentului ros-albastrilor de sambata, dupa ce l-a provocat la o miuta pe parlamentarul PSD, Viorel Hrebenciuc, chiar pe terenul pe care se pregatea echipa lui Gheorghe Hagi, transmite trimisul NewsIn in Austria.

Becali a format doua echipe de cate patru jucatori si a dat startul unei miute, spre deliciul asistentei, chiar in timpul antrenamentului Stelei. Acesta a ales sa joace impotriva politicianului PSD, Viorel Hrebenciuc, si a lui Valeriu Argaseala, si nu si-a scutit adversarii de faulturi dure si de alunecari, reusind chiar sa marcheze un gol spectaculos.
In timpul jocului cineva l-a intrebat pe Becali daca este mai bun decat Borcea, iar acesta a rabufnit: "Ce Borcea? Ce, eu sunt antifotbal ca el? Borcea e antifotbal, normal ca sunt mai bun ca el".

Finantatorul Stelei a sosit pe bicicleta la terenul pe care avea sa se desfasoare antrenamentul Stelei, insotit de liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, de presedintele Ste lei, Valeriu Argaseala, de Teia Sponte si de varul sau Virgil Becali. Inainte de venirea echipei, Becali a incercat gazonul terenului si a inceput sa jongleze cu mingea spunand ca se antreneaza pentru partida cu ziaristii programata sambata seara la Kaprun.

In momentul in care a sosit echipa, iar jucatorii se aflau la incalzire, Gigi Becali a discutat pentru cateva minute cu Gheorghe Hagi, iar apoi cu Valeriu Argaseala, pentru ca peste putin timp sa se retraga cu tot grupul cu care venise intr-un colt al terenului. In timp ce elevii lui Hagi se retrasesera pe o jumatate de teren, finantatorul Stelei a jucat fotbal in cealalta parte de teren ramasa libera.

Badea, Nicolita si Cristocea, pe tusa
Altfel, Steaua a sustinut sambata primul antrenament dupa partida amicala de vineri cu Apoel Nicosia, scor 1-2. Antrenorul Gheorghe Hagi a impartit lotul de 21 de jucatori avut la dispozitie in trei echipe, exersand mai multe faze de atac.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.