De la schimbul dur de replici dintre Adriana Bahmuteanu si baiatul cel mare al lui Silviu Prigoana, Honorius, relatia dintre mama si fiul vitreg s-a deteriorat simtitor, mai ales ca nu a fost niciodata prea apropiata. Honorius a reactionat cat se po
De la schimbul dur de replici dintre Adriana Bahmuteanu si baiatul cel mare al lui Silviu Prigoana, Honorius, relatia dintre mama si fiul vitreg s-a deteriorat simtitor, mai ales ca nu a fost niciodata prea apropiata. Honorius a reactionat cat se poate de violent verbal cand Adriana s-a aratat impotriva unei relatii pe care baiatul lui Prigoana ar avea-o cu Ana Maria Prodan. La cel mai recent eveniment monden la care si-au facut aparitia impreuna, lansarea primului album al Oanei Zavoranu, Adriana si Honorius s-au evitat toata seara. In schimb, viitoarea mamica pare sa fi gasit sprijin in celalalt baiat al lui Prigoana, Silvius, care o sustine in ideea alegerii unui nume potrivit pentru bebelusul care se va naste peste patru luni. In timp ce Prigoana si Honorius pledeaza in continuare pentru Maximus, Adriana si Silvius cred ca cel mai potrivit nume ar fi Mihai.

In familia Prigoana se duc discutii aprinse legate de numele celui de-al treilea mostenitor al miliardarului. Astfel, s-au creat doua tabere: una formata din Adriana si Silvius, baiatul cel mic al lui Prigoana, care sunt impotriva numelui Maximus, propus de capul familiei, si una a lui Honorius si tatal lui, care se tine tare pe pozitie sa-i dea copilului un nume latinizat. Intre Adriana si Honorius a avut loc un schimb de replici dure, pe tema eventualei relatii a lui Honorius cu Ana Maria Prodan, vizavi de care Adriana s-a aratat impotriva. In prezent, baiatul cel mare al lui Prigoana si mama lui vitrega abia isi mai vorbesc.

Familia Prigoana s-a „scindat“ in doua tabere adverse. Una dintre ele, formata din Adriana si Silvius, se lupta sa-i scoata lui Prigoana din cap ideea de a-i da copilului ce urmeaza sa vina pe lume numele de Maximus. „Prigoana trebuie sa termine o data cu chestia asta. Nu am de gand sa-mi numesc copilul Maximus, ci mi-ar placea Mihai. Dar ma bucur ca il am de partea mea pe Silvius. Acum suntem in doua tabere. Honorius normal ca s-a dat de partea lui Prigoana“, ne-a spus Adriana, care a mai adaugat ca relatia dintre ea si fiul cel mare al sotului ei este una foarte rece, dupa schimbul dur de replici legate de o relatie pe care Honorius ar avea-o cu Ana Maria Prodan. Acesta a fost surprins de paparazzi intr-o intalnire tete-a-tete cu fiica artistei de muzica populara Ionela Prodan. Ana Maria este maritata si are doi copii, fiind cu 15 ani mai mare decat Honorius. Cand Adriana s-a aratat impotriva unei eventuale relatii a fiului sau vitreg cu prezentatoarea matinalului „Cancana“ de la Romantica, Honorius a reactionat verbal intr-un mod violent, spunand numai vorbe urate la adresa lui Bahmu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.