Anchetatorii germani au descoperit in masina romanului impuscat mortal, marti, de politia din Hamburg, in circumstante inca neclare, mai multe carti de credit falsificate si aproximativ 3.600 de euro, relateaza, ieri, Deutsche Welle in pagina electr
Anchetatorii germani au descoperit in masina romanului impuscat mortal, marti, de politia din Hamburg, in circumstante inca neclare, mai multe carti de credit falsificate si aproximativ 3.600 de euro, relateaza, ieri, Deutsche Welle in pagina electronica.

Comisia de ancheta il verifica pe politistul in varsta de 50 de ani din al carui pistol a pornit glontul fatal pentru romanul in varsta de 27 de ani. Miercuri s-a incheiat autopsia victimei, cauza mortii fiind „ucidere prin impuscare in ficat“. Autoritatile au anuntat ca ofiterul este anchetat pentru neglijenta in serviciu, potrivit Reuters.''Nu exista niciun indiciu care sa arate ca politistul a actionat in legitima aparare“, a declarat un purtator de cuvant al politiei, adaugand ca circumstantele in care a avut loc incidentul sunt neclare pentru moment.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.