Va place viata usoara, placuta si evitati obstacolele, responsabilitatile alunecand printre ele ori de cate ori este posibil acest lucru. Aveti tendinta de a visa cu ochii deschisi si de a nu reveni la realitate, ceea ce poate sugera o lipsa de cura
Va place viata usoara, placuta si evitati obstacolele, responsabilitatile alunecand printre ele ori de cate ori este posibil acest lucru. Aveti tendinta de a visa cu ochii deschisi si de a nu reveni la realitate, ceea ce poate sugera o lipsa de curaj. Sunteti foarte intuitivi, tindeti sa gasiti pacea interioara si sa va autoapreciati. Raspunsul la problemele pe care le aveti este introspectia si trebuie sa invatati sa nu mai fiti atat de preocupati de ceilalti, indiferent daca vor sa va preia problemele sau daca se tem de critica. Puteti sa le faceti pe amandoua. Veti reusi astazi sa va impliniti ca indivizi numai daca v-ati hotarat sa porniti in cautarea a ceea ce este mai bun. Toti cei care isi cauta implinirea nu vor lasa lumea fara sa incerce sa o schimbe intr-una mai buna. Cu totii simtim nevoia acuta de a perpetua ceva din noi care sa merite. Nu putem lua cu noi nici cunostintele, nici posesiunile, dar ceea ce suntem va influenta evolutia noastra ulterioara. Descoperiti ca aveti aceleasi temeri, dificultati sau victorii cu ceilalti, dar ceea ce trebuie sa le oferiti este tocmai individualitatea, unicitatea, adica eul adevarat. Asa ca, departe de a ne fi t eama ca suntem diferiti de ceilalti, ar trebui sa intampinam cu bucurie faptul ca trebuie sa avem o contributie la ceea ce este in jurul nostru. Puteti simti ca ceva este in neregula cu dumneavoastra daca nu se incadreaza in tipare.

Berbec
Succesul este o atitudine a mintii. Daca veti crede ca aveti succes, atunci veti avea. Asadar, astazi nu incercati sa va eschivati, ci asumati-va toate responsabilitatile necesare pentru a fi catalogati drept persoane inteligente, cu capul pe umeri, persoane cu care nu este bine sa te pui. Cel mai bine, nu incercati, ci faceti!

Taur
Scoateti-va in evidenta puterea interioara si responsabilitatea! Refuzati sa fiti desconsiderati de catre oricine! Daca va simtiti pusi in inferioritate de catre cineva, acest lucru se intampla pentru ca de la inceput ati plecat de la ideea ca acesta va este superior. L-ati pus pe un piedestal, dar ar trebui sa va imaginati aceasta persoana in situatii cat se poate de obisnuite. Daca cineva v-ar iesi in intampinare cu mai multe oferte, in mod cert ati putea ajunge departe.

Gemeni
Va intrebati mereu cu ce ati gresit in fata superiorilor sau in fata celor de care depindeti intr-un fel sau altul. Momentul pe care il alegeti pentru a lua atitudine este foarte important, deoarece poate fi declansator de mari perspective. Daca aveti indoieli mai bine nu intreprindeti nimic. Predispozitia este buna, dar trebuie sa fie dublata si de convingere interioara. In plus trebuie sa refuzati sa luati decizii in locul altora, decizii pe care acestia ar trebui sa le ia singuri. Nu puteti controla situatia cu care va confruntati in viata personala catusi de putin, dar puteti incerca macar.

Rac
Cineva va spune ceva foarte important. Nu dati inapoi in a va spune parerea, trebuie sa va afirmati, sa va spuneti punctul d e vedere in timp util. Daca nu sunteti de acord cu propunerea facuta, nu lasati sa planeze niciun dubiu asupra parerii dumneavoastra. Va simtiti vulnerabili in fata celorlalti si puteti sa aveti o atitudine nepotrivita datorita acestul lucru.

Leu
Nu va lasati inselati de o singura asigurare verbala ca sunteti iubiti, incercati sa cereti cat mai multe lamuriri, sa va asigurati ca nu gresiti sub nicio forma. Doriti sa purtati culori aprinse, sa aveti o atitudine cat se poate de joviala, sa va dati seama de starea de spirit a celor din jurul dumneavoastra.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.