Cristi Chivu vrea sa evolueze la Barcelona. Victor si Giovanni Becali doresc, insa, sa-l transfere la Inter Milano. Motivul il reprezinta suma de un milion de euro, comisionul pe care italienii l-ar da impresarilor in cazul in care Chivu ar veni pe
Cristi Chivu vrea sa evolueze la Barcelona. Victor si Giovanni Becali doresc, insa, sa-l transfere la Inter Milano. Motivul il reprezinta suma de un milion de euro, comisionul pe care italienii l-ar da impresarilor in cazul in care Chivu ar veni pe „Giuseppe Meazza“.

Cristian Chivu i-a marturisit lui Gica Popescu ca si-ar dori sa joace la FC Barcelona, deoarece aceasta este echipa lui preferata din Europa. Dorinta capitanului echipei nationale nu corespunde, insa, cu cea a impresarilor sai. Potrivit presei din Italia, fratii Becali au solicitat un comision de aproximativ un milion de euro pentru transfer, oficialii lui Internazionale parand dispusi sa achite aceasta suma. Victor Becali neaga interesele financiare proprii. „Chivu va merge acolo unde este mai bine pentru el, nu pentru noi. Nu ma intereseaza ce scrie presa. Oricum, ziaristii nu aveau cum sa afle detaliile negocierilor“, a spus acesta.

Cristian Chivu nu s-a putut odihni deloc in aceasta vacanta. Dupa ce a anuntat ca nu isi va mai prelungi contractul cu AS Roma, capitanul natio nalei de fotbal a Romaniei a avut de cantarit numeroase oferte. Cele mai importante dintre ele au venit din partea lui Internazionale Milano, FC Barcelona si, mai nou, Real Madrid. Massimo Moratti, presedintele milanezilor, a anuntat chiar ca a obtinut semnatura romanului, dar a revenit apoi, spunand ca tratativele inca nu se incheiasera. In ultimul timp, Chivu a fost cel mai curtat jucator din Europa. Presiunea a fost uriasa pentru el, de aceea a incercat sa consulte pe cineva care putea sa ii dea un sfat in cunostinta de cauza. L-a intrebat pe Gica Popescu ce club ar trebui sa aleaga, iar raspunsul „Baciului“ a fost transant: „Du-te la Barcelona fara nici un dubiu“. Chivu a zambit: „Acolo vreau sa merg si eu, pentru ca Barcelona este echipa mea favorita din Europa“.

Italienii mizeaza pe cuvåntul procuratorilor
Mutarea nu depinde, insa, numai de optiunea jucatorilor. Pentru ca tratativele sa aiba succes, trebuie ca si impresarii sa fie multumiti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.