Excluderile si retrogradarile dictate de Federatia Romana de Fotbal au provocat un adevarat cutremur in lumea arbitrajului romanesc. Unul dintre cei mai nedreptatiti pare a fi asistentul craiovean Florin Buzarnescu. „Nu ma asteptam la o asemen
Excluderile si retrogradarile dictate de Federatia Romana de Fotbal au provocat un adevarat cutremur in lumea arbitrajului romanesc. Unul dintre cei mai nedreptatiti pare a fi asistentul craiovean Florin Buzarnescu. „Nu ma asteptam la o asemenea decizie, m-a surprins foarte mult. Arbitrez de sase ani in Liga I si am facut doar doua greseli majore. Mai mult, in ultimul an, nu am avut nici macar o suspendare. Eram propus pentru lotul FIFA. Nu am avut deloc probleme la testele fizice, iar la examene nu am luat mai putin de 8. Nu stiu pe ce criterii s-a decis retrogradarea mea. Am lucrat atat cu Ion Craciunescu, cat si cu Nicolae Grigorescu sau Gheorghe Constantin. Toti trei s-au aratat multumiti de prestatia mea“, ne-a declarat, ieri, Florin Buzarnescu.

Il cunostea Lupescu pe asistentul craiovean?
Intrebat daca este normal ca Ionut Lupescu sa decida delegarile, proaspatul retrogradat din lotul A a opinat: „Oricine cunoaste arbitrajul romanesc poate sa faca delegari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.