Cere si ti se va da. Nu e mereu valabil, dar atacantului rapidist Mugurel Buga i-a iesit. Este evident ca nu a avut o misiune tocmai usoara, avand in vedere ca a solicitat o dublare de salariu de la „scotianul“ George Copos, regele neinc
Cere si ti se va da. Nu e mereu valabil, dar atacantului rapidist Mugurel Buga i-a iesit. Este evident ca nu a avut o misiune tocmai usoara, avand in vedere ca a solicitat o dublare de salariu de la „scotianul“ George Copos, regele neincoronat al cumpatarii altoite in zgarcenie. Modul in care au decurs lucrurile, de la neaparitia la convocarea lotului, urmata de mai multe absente de la antrenamente si pana la discutia finala cu patronul, poate servi drept exemplu pentru restul fotbalistilor antrenati de Cristiano Bergodi. Lovit, brusc, de o admiratie totala pentru artisti, Copos si-a batut un cui in talpa acceptand sa discute cu un jucator care a incalcat toate regulile clubului. Mai mult, s-a oferit sa-i si plateasca amenda de 14.000 de euro, pentru ca a dorit sa-i „faca toate poftele“, artistului care a dat un gol capital la Hamburg.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.