Fosta Miss Romania Bianca Brad incearca sa treaca peste suferinta pricinuita de pierderea sarcinii, ocupandu-si mintea si timpul cu ultimele detalii si aranjamente pentru schimbarea locuintei. Pentru prima data de la tragica intamplare, Bianca a acc
Fosta Miss Romania Bianca Brad incearca sa treaca peste suferinta pricinuita de pierderea sarcinii, ocupandu-si mintea si timpul cu ultimele detalii si aranjamente pentru schimbarea locuintei. Pentru prima data de la tragica intamplare, Bianca a acceptat sa ne ofere declaratii in exclusivitate pe marginea acestui subiect.

Cu cateva luni in urma, Bianca Brad povestea, cu fericire in glas, ca abia asteapta sa-i spuna „Bun venit!“ fetitei sale. La 39 de ani, fosta Miss Romania urma sa-si implineasca visul de a avea un al doilea copil, pe langa micutul Luca, in varsta de doi ani. Insa toata bucuria venirii pe lume a bebelusului s-a transformat subit intr-o tragedie, cand Bianca a pierdut sarcina in ultima luna. Vestea a venit ca un trasnet pentru toti apropiatii Biancai, dar si pentru ziaristii care tinusera legatura cu actrita pe toata perioada sarcinii si o auzisera de atatea ori povestind entuziasta despre „bebele“ pe care avea sa-l nasca. Ne spunea ca se simte foarte bine, dar ca isi gaseste greu haine de gravide in Romania. Avea pofta de clatite si recunostea ca sarcina o facea cam... aiurita si somnoroasa.

A fland despre necaz, am incercat si noi sa o contactam, dar apelul nostru, ca si cel al colegilor nostri, nu a avut raspuns. A refuzat sa vorbeasca din cauza durerii sfasietoare, cum o descrie, dar si datorita atitudinii pe care a avut-o mereu, de-a lungul anilor, in aparitiile sale mediatice: eleganta, discreta, lipsita de frivolitatea si superficialitatea celor care, cu buna stiinta, isi pun viata pe prima pagina a ziarelor.

Constienti ca o durere ca asta nu trece niciodata si deschiderea subiectului nu ar face decat sa o rascoleasca si mai rau, dupa un timp, cu inima stransa, am incercat din nou sa luam legatura cu Bianca. Ne-a facut surpriza de a ne raspunde.

Ne-a spus, cu o voce trista, cateva cuvinte despre nefericirea prin care a trecut, dar si despre dezamagirea vizavi de oameni apropiati care nu au stiut sa-i fie alaturi intr-un moment extrem de greu. „A fost o ocazie, pentru mine, de a vedea cine imi este cu adevarat prieten. Am trecut prin momente cumplite. Multa vreme nu am iesit din casa si nu am putut vorbi“, ne-a spus Bianca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.