A plecat din Rusia in urma cu un an pe bicicleta. A fost prins acum cateva nopti, la cateva minute dupa ce trecuse Prutul, cu tot cu bicicleta si cateva bagaje, pe... o pluta improvizata din sticle de plastic. Acest adevarat “Forrest Gump&rdqu
A plecat din Rusia in urma cu un an pe bicicleta. A fost prins acum cateva nopti, la cateva minute dupa ce trecuse Prutul, cu tot cu bicicleta si cateva bagaje, pe... o pluta improvizata din sticle de plastic. Acest adevarat “Forrest Gump” in varianta rusa le-a declarat politistilor de frontiera care l-au prins ca doreste statutul de refugiat in Romania.

Politistii vasluieni de frontiera s-au confruntat, acum cateva nopti, cu un caz demn de “Forrest Gump”, dar in varianta ruseasca. Ei au retinut un barbat rus, in varsta de 40 de ani, la cateva minute dupa ce acesta a trecut Prutul pe o pluta improvizata din... sticle de plastic. Rusul - Vladimir Ivanov - a reusit sa-si transporte peste Prut, pe aceeasi pluta, bicicleta si cateva bagaje.

El a fost retinut in dreptul localitatii Ghermanesti, judetul Vaslui.

Plecat de un an pe bicicleta


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.