- Consiliul Concurentei a autorizat preluarea societatii Ardaf SA de catre Sabile Ltd, in urma unei analize care a dus la concluzia ca operatiunea nu conduce la restrangerea, inlaturarea sau denaturarea concurentei pe piata asigurarilor din Romania, a anuntat miercuri institutia. Compania Sabile Ltd, membra a grupului ceh PPF Investments, controleaza, in prezent, un pachet reprezentand circa 70,8% din actiunile societatii Ardaf.
- Valoarea tranzactiilor incheiate miercuri pe Rasdaq a fost de 17,9 milioane lei, in crestere cu 7,96% fata de sedinta anterioara, iar piata a fost dominata de schimburile cu titlurile companiei Armax Gaz Medias. Indicele Rasdaq-C s-a depreciat cu 0,2%, pana la 5.019,02 puncte. Valoarea tranzactiilor cu titlurile Armax Gaz a fost de 4,04 milioane lei, consemnand cea mai ridicata lichiditate de la aceasta categorie.
- SIF ar vinde actiunile detinute la BCR pentru un pret de 13-15 euro pe actiune si numai daca toate cele cinci SIF ar agrea vanzarea, a declarat presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala.