Editia din acest an a Turului Romaniei este zguduita de o drama, cauzata de un accident stupid. Moartea spectatorului lovit de ciclistul Razvan Juganaru a produs o puternica emotie in randul celorlalti rutieri, care sunt nemultumiti ca sunt expusi l
Editia din acest an a Turului Romaniei este zguduita de o drama, cauzata de un accident stupid. Moartea spectatorului lovit de ciclistul Razvan Juganaru a produs o puternica emotie in randul celorlalti rutieri, care sunt nemultumiti ca sunt expusi la astfel de evenimente din cauza deficientelor de securitate.

Spectatorul accidentat luni, la Deva, de rutierul Razvan Juganaru, de la Dinamo Secron, a decedat in noaptea de marti spre miercuri. „Pacientul a decedat miercuri dimineata la ora 4. Din momentul accidentului si pana cand a murit, victima accidentului rutier a fost in permanenta in coma profunda, fiind tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor“, a declarat medicul Marinela Hategan, seful sectiei Anestezie/Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Deva. Victima, Petru Balie avea 62 de ani si avea domiciliul in localitatea Santandrei, la opt kilometri de Deva. Faptul ca autoritatile au demarat cercetarile normale intr-un astfel de caz i-a nemultumit pe ceilalti ciclisti, care considera ca nu ei sunt vinovati pentru proasta organizare a cursei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.