Procurorii doljeni se joaca de-a mandatul de arestare cu martorul-cheie din dosarul “Matusa Tamara”, Genica Boerica. Arestarea preventiva a fost, initial, solicitata de procurorii BIICOT, Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj a facut rec
Procurorii doljeni se joaca de-a mandatul de arestare cu martorul-cheie din dosarul “Matusa Tamara”, Genica Boerica. Arestarea preventiva a fost, initial, solicitata de procurorii BIICOT, Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj a facut recurs impotriva ei, pentru ca, ieri, DIICOT sa solicite, din nou, acelasi lucru.

Martorul-cheie din dosarul “Matusa Tamara” este, de cateva zile, minge de ping-pong intre procurorii doljeni. Magistratii DIICOT au depus, ieri, din nou recurs impotriva deciziei Tribunalului Dolj de a nu-l aresta preventiv pe Genica Boerica, considerand masura “netemeinica si nelegala”. Asta dupa ce, saptamana trecuta, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj solicitasera anularea mandatului de arestare preventiva emis, initial, pe numele lui Genica Boerica, de catre judecatorii doljeni. Iar acesta fusese emis ca urmare a unei solicitari venite din partea procurorilor BIICOT.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.