Skoda estimeaza ca vanzarile sale pe plan mondial ar putea creste cu aproape 50% pana in 2010, cand ar urma sa ajunga la 800.000 de masini, datorita expansiunii pe piete emergente precum Rusia, China sau India, scrie Reuters, preluata de Mediafax. Sk
Skoda estimeaza ca vanzarile sale pe plan mondial ar putea creste cu aproape 50% pana in 2010, cand ar urma sa ajunga la 800.000 de masini, datorita expansiunii pe piete emergente precum Rusia, China sau India, scrie Reuters, preluata de Mediafax. Skoda intentioneaza sa se concentreze pe expansiunea pe pietele din strainatate, si in special in zona est-europeana, unde vanzarile cresc rapid. "Una dintre principalele schimbari va consta in faptul ca vom deveni unul din cei mai importanti producatori straini in tari precum Rusia, India sau China, pentru ca acolo se intrevede cresterea", a spus Detlef Wittig, CEO al Skoda.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.