Dell a lansat pe piata doua monitoare plate din segmentul entry-level, destinate companiilor din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa). Creat pentru a raspunde necesitatilor zilnice ale companiilor, monitorul E178FP de 17" ofera o performanta de ansamblu exceptionala si productivitate sporita la un pret accesibil.
Monitorul E198WFP de 19" este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de un monitor cu ecran lat pentru rularea aplicatiilor multimedia si pentru activitatile profesionale zilnice. Monitoarele E178FP si E198WFP pot fi montate pe birou sau pe perete si ofera o solutie eficienta pentru gestionarea cablurilor, reducand dezordinea produsa de acestea si valorificand la maximum spatiul disponibil de lucru. Create pentru a oferi confort, monitoarele au un unghi de vizualizare mai mare, de pana la 160 de grade, si un stand mobil.
Monitorul E198WFP integreaza conectivitate DVI, care permite redarea de continut in format HD (de inalta definitie) protejat, cu suport pentru HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), ce optimizeaza vizualizarea aplicatiilor grafice, multimedia si video. De asemenea, Dell a lansat si notebook-ul Latitude D430, "ce aduce utilizatorilor din zona EMEA o experienta mobila suprema". Beneficiind de un design extrem de elegant si subtire, Latitude D430 se adreseaza profesionistilor aflati in permanenta miscare, care apreciaza dimensiunea si greutatea redusa a sistemului, functiile avansate pentru conectivitate si autonomie crescuta.
Eric Greffier, Director of Client Products, Dell EMEA a declarat ca "in prezent, companiile necesita notebook-uri pentru afaceri, care sa indeplineasca standarde tehnologice specifice pentru o gestionare facila si pentru reducerea costurilor. In acelasi timp, utilizatorii individuali isi doresc un sistem care sa fie atat functional, cat si usor de utilizat", a declarat Eric Greffier, Director of Client Products, Dell EMEA.
Punctele forte ale modelului prezinta un design inovator ce permite optiuni avansate de personalizare, functii wireless HiperConnectTM care ofera posibilitatea utilizatorilor sa lucreze de aproape oriunde, solutii Smart Security ce includ cititoare integrate de cartele inteligente de date biometrice si calitate conform standardului RoadReadya„˘ .