Volumul creditelor intermediate de firmele de brokeraj ar putea creste de la 1-2% din totalul imprumuturilor contractate de populatie in sistemul bancar romanesc la 10-15% in urmatorii 4-5 ani, a declarat directorul de investitii al Oresa Ventures, C
Volumul creditelor intermediate de firmele de brokeraj ar putea creste de la 1-2% din totalul imprumuturilor contractate de populatie in sistemul bancar romanesc la 10-15% in urmatorii 4-5 ani, a declarat directorul de investitii al Oresa Ventures, Cornel Marian. "Ne asteptam ca aceasta crestere sa vina din doua directii. O data din cresterea propriu-zisa a pietei creditelor ipotecare si a celor de consum si, in acelasi timp, din cresterea procentului de credite ce vor fi intermediate de brokeri", a explicat Marian. El a dat exemplul Poloniei, unde creditele ipotecare intermediate de brokeri reprezinta 20% din totalul creditelor ipotecare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.