Secretariatul General al Guvernului a aprobat vanzarea prin licitatie publica a primei transe de imobile administrate de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat, incluzand hotelul Triumf si clubul Floreasca din Bucuresti, dar si mai multe vile si co
Secretariatul General al Guvernului a aprobat vanzarea prin licitatie publica a primei transe de imobile administrate de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat, incluzand hotelul Triumf si clubul Floreasca din Bucuresti, dar si mai multe vile si complexuri turistice din zona montana si litoral.
Pe lista primelor imobile ale regiei care vor fi scoase la vanzare prin licitatie se afla hotelul Triumf (98 de camere si teren aferent de 14.987 metri patrati), clubul Floreasca (teren de 15.276 mp), complexul turistic Dunarea si terenul aferent de 6.808 mp din statiunea Neptun-Olimp, hotelul Dacia cu terenul de 7.990 mp din Neptun-Olimp, complexul balnear Bradul din judetul Covasna (hotel cu 85 camere si teren de 22.798 metri patrati), vila Predeal (cu teren de 240 mp), minihotelul Covasna (teren de 482 mp), vila 19 Alunis din Cumpatu Sinaia, judetul Prahova (teren de 1.982 mp) si cabana Ranca din orasul Novaci, judetul Gorj (teren de 1.067 mp).
Pe lista au mai fost incluse un teren din Poiana Brasov in suprafata de 42.973 mp, ferma Bradet din judetul Suceava (teren de 97.992 mp), complexul-restaurant Victoria (teren de 2.470 mp) si complexul agroindustrial Apahida (in suprafata totala de 28.585 mp), ambele din judetul Cluj. Regia a selectat, prin licitatie publica, zece evaluatori care vor prezenta, in termen de 15 zile, rapoarte privind imobilele ofertate. In termen de sapte zile de la primirea rapoartelor, RA-APPS va stabili preturile de oferta pentru vanzarea prin licitatie. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.