Bombardier Transportation a anuntat un contract pentru un sistem de TRENURI COMPLET AUTOMATE (APM) pentru Corporatia de Metrou din Guangzhou (GMC), municipalitatea din Guangzhou, Republica Populara Chineza (PRC).
Contractul este estimat la a
Bombardier Transportation a anuntat un contract pentru un sistem de TRENURI COMPLET AUTOMATE (APM) pentru Corporatia de Metrou din Guangzhou (GMC), municipalitatea din Guangzhou, Republica Populara Chineza (PRC).
Contractul este estimat la aproximativ 53 de milioane de euro (71 de milioane USD). Avand o lungime totala de 4 kilometri, sistemul de transport automat al calatorilor din districtul central Zhujiang Xincheng este programat sa fie finalizat in iunie 2010. Sistemul APM, primul de acest tip instalat vreodata in China in mediul urban, reprezinta acceasi tehnologie CX-100 pe care Bombardier Transportation o instaleaza in momentul de fata la aeroportul international al capitalei Beijing.
Sistemul de metrou cu cale dubla pentru Guangzhou va deservi districtul central Zhujiang Xincheng al orasului Guangzhou. Patru dintre cele noua statii ale sistemului vor asigura legatura cu Magistralele 1, 3 si 5 ale retelei de metrou din orasul Guangzhou. Raymond T. Betler, Presedinte, Sisteme Complete de Transport, Bombardier Transportation a declarat: "Suntem foarte mandri ca GMC - Corporatia de metrou din Guangzhou si municipalitatea au selectat sistemul nostru CX-100 de inalta performanta pentru a conecta prestigiosul district central de afaceri cu infloritoarea zona de afaceri si comert Tianhe". Acesta a adaugat: "Atat rezidentii, cat si turistii vor beneficia de legaturi rapide catre centrele de afaceri de prima mana, centrele culturale si de recreere".
Centrul de productie al Bombardier Transportation din Pittsburgh, Pennsylvania, va fi desemnat pentru proiectarea si livrarea a 14 BOMBARDIER* CX-100* vehicule si a sistemelor automate de control al trenurilor BOMBARDIER* CITYFLO* 650; de asemenea, vor fi fabricate 18 macazuri in China. Bombardier Transportation va lucra in parteneriat cu GMC, care va furniza sistemele de alimentare, comunicare si usile glisante la peron. GMC va realiza proiectarea si constructia tunelelor si a statiilor, in concordanta cu specificatiile Bombardier.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.