Filmul „4 luni, 3 saptamani si 2 zile“, regizat de Cristian Mungiu si premiat la Festivalul de Film de la Cannes cu Palme D'Or pentru lungmetraj, va avea premiera in Romania in luna septembrie. Data exacta a lansarii nu a fost stabilita
Filmul „4 luni, 3 saptamani si 2 zile“, regizat de Cristian Mungiu si premiat la Festivalul de Film de la Cannes cu Palme D'Or pentru lungmetraj, va avea premiera in Romania in luna septembrie. Data exacta a lansarii nu a fost stabilita inca. Prima pelicula romaneasca premiata cu Palme D'Or a rulat deja, pentru prima data, in deschiderea Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), la Cluj. Cei peste 1.000 de spectatori prezenti acolo au aplaudat filmul minute in sir. Mungiu a spus atunci ca este incantat ca la difuzarea filmului sau a fost sala plina, insa este dezamagit de faptul ca pelicula a fost deja piratata si poate fi descarcata de pe internet.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.