Biletele VIP CLUB la concertul lui Michael Bolton din 7 iulie de la Brasov aduc si multe surprize. Organizatorul, Pro Show Music, a amenajat un sector special pentru 100 de spectatori. Pentru 200 RON, oaspetii vor avea aceleasi conditii ca la un conc
Biletele VIP CLUB la concertul lui Michael Bolton din 7 iulie de la Brasov aduc si multe surprize. Organizatorul, Pro Show Music, a amenajat un sector special pentru 100 de spectatori. Pentru 200 RON, oaspetii vor avea aceleasi conditii ca la un concert din Occident: vor sta la mese si vor putea comanda chelnerilor diverse cocktail-uri si aperitive. Pentru ca spectacolul cantaretului american este dedicat celebrului Frank Sinatra, supranumit si "The Voice", hotararea crearii acestui spatiu a venit din dorinta de a intra in atmosfera unui show comparabil cu cele din Las Vegas, unde se rezervau locuri chiar si cu un an inainte. Biletele la acest spectacol, ce va avea loc pe Arena Sportiva "Ion Tiriac", au preturi cuprinse intre 40 si 200 de RON si se gasesc in magazinele Flanco din toata tara si casele de bilete VREAU BILET.ro din Bucuresti.
Michael Bolton va fi cazat la hotelul ARO din Brasov, unde va ocupa apartamentul prezidential.
Bolton a vandut peste 52 de milioane de albume in intreaga lume, a primit 20 de discuri de platina doar in Anglia, a castigat zeci de premii, dintre care 2 Grammy, pentru cel mai bun solist.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.