„Regele“ a semnat cu Steaua si va primi 400.000 de euro pentru fiecare din cele trei sezoane de contract, acesta fiind cel mai mare salariu din prima liga. Cu toate acestea, Gheorghe Hagi marturiseste ca nu stie tot ce misca in fotbalul
„Regele“ a semnat cu Steaua si va primi 400.000 de euro pentru fiecare din cele trei sezoane de contract, acesta fiind cel mai mare salariu din prima liga. Cu toate acestea, Gheorghe Hagi marturiseste ca nu stie tot ce misca in fotbalul romanesc.

Gheorghe Hagi a fost numit oficial, ieri, in functia de antrenor principal al Stelei, club la care va primi 400.000 de euro pe sezon. Onorurile au fost facute la palatul lui Gigi Becali, unde „Regele“ a vorbit despre ce isi propune sa realizeze in cei trei ani de contract si a explicat de ce a refuzat oferta precedenta venita din Ghencea. Hagi a facut un anunt oarecum dezamagitor pentru suporteri, spunand ca pune pe primul plan rezultatele, nu jocul ofensiv.

- Ce te-a facut sa accepti propunerea lui Gigi Becali?
- Este o mare onoare pentru mine sa antrenez Steaua. Acesta a fost visul meu de cand m-am apucat de antrenorat. Sunt constient ca va fi o munca foarte grea. Acum, la inceput, totul este foarte frumos, dar greul incepe de maine (n.r., astazi), cand ajungem in cantonament. Am semnat un contract pe trei ani si sper sa lu am titluri si sa ajungem departe in Liga Campionilor, cu ajutorul lui Massimo Pedrazzini, Radu Teja si Zoltan Iasko.
- In trecut ti s-a mai propus sa antrenezi Steaua si ai refuzat. Ce s-a schimbat de atunci?
Nu era momentul atunci sa imi asum o asemenea responsabilitate. Abia ma intorsesem in fotbalul romanesc si nu aveam suficiente informatii. Unii pot considera ca am facut o greseala, dar eu spun ca am luat decizia potrivita. Nici acum nu pot sa spun ca stiu tot ce misca in fotbalul romanesc, dar este altceva. In trecutul apropiat mi s-a propus si sa devin presedinte la Steaua, dar m-am gandit ca am muncit si am invatat prea mult ca sa devin antrenor. Nu puteam pur si simplu sa renunt la cariera de pe banca tehnica.
- Care crezi ca sunt posturile deficitare la echipa?
- Am avut numai o zi la dispozitie ca sa ma familiarizez cu lotul de jucatori. Inca nu stiu ce mai trebuie, dar, in mod sigur, pe viitor ne vom intari. Am inteles ca sunt si niste probleme medicale. Oricum, eu spun ca Steaua are un lot valoros, capabil sa se bata pentru titlu. Programul a fost facut de dinainte, asa ca eu trebuie sa ma adaptez. Voi vorbi si cu Olaroiu, pentru ca orice comunicare este buna.
- Care este principala contracandidata in lupta pentru titlul de campioana?
- Avem rivali puternici, dar principalii adversari in lupta pentru titlu ne suntem noi. Daca vom munci din greu si vom trata cu seriozitate toate jocurile, atunci vom obtine rezultatele dorite. Voi face un Regulament de Ordine Interioara, pentru ca in timpul petrecut impreuna trebuie sa respectam unele norme. Eu voi fi primul care le va respecta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.