Sambata seara, omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost prezent la deschiderea clubului Office din Mamaia. Miliardarul si-a facut aparitia fara sotia lui, Monica, ocupata cu sustinerea examenelor la facultate si cu ingrijirea fiicei lor, Irina. Colu
Sambata seara, omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost prezent la deschiderea clubului Office din Mamaia. Miliardarul si-a facut aparitia fara sotia lui, Monica, ocupata cu sustinerea examenelor la facultate si cu ingrijirea fiicei lor, Irina. Columbeanu a fost invitat de patronul clubului, Pepe Berciu, si de alti cunoscuti ai acestuia sa ia un loc la masa lor. Au stat la discutii, la un pahar de sampanie, pana tarziu, iar spre orele patru ale diminetii, Irinel Columbeanu s-a retras. Nu este pentru prima oara cand afaceristul se distreaza fara sotie, fiind cunoscute iesirile sale, neinsotit, la diverse evenimente din Bucuresti. Pana in luna iulie, cand Monica va termina sesiunea, Columbenii nu vor putea pleca in vacanta. Printre personajele prezente sambata in Office s-au mai aflat Claudiu Patrascu, Edi Iordanescu si Codin Maticiuc.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost prezent, sambata seara, la deschiderea estivala a clubului Office din Mamaia. Miliardarul a venit in club fara sotia sa si a stat la masa cu patronul, a baut si s-a simtit bine, pana spre orele patru ale diminetii. Nu este prima oara cand Columbeanu alege sa se d istreze departe de Monica. Cand aceasta era insarcinata, Irinel a fost vazut deseori singur la diverse evenimente din Capitala. Alte personaje mondene care si-au facut aparitia in Office au fost Claudiu Patrascu si Codin Matuciuc.

Cele mai petrecarete vip-uri s-au strans, sambata seara, la deschiderea de vara a clubului Office din Mamaia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.