Candidatul propus de Presedintie pentru Consiliul  de Administratie al televiziunii publice, Catalin Avramescu, a fost respins, ieri, de comisiile parlamentare de cultura.

Alaturi de Avramescu, au mai fost audiati Alexandru Sassu, p
Candidatul propus de Presedintie pentru Consiliul de Administratie al televiziunii publice, Catalin Avramescu, a fost respins, ieri, de comisiile parlamentare de cultura.

Alaturi de Avramescu, au mai fost audiati Alexandru Sassu, propus pentru functia de presedinte-director general al TVR, precum si Alexandru Lazescu, propus de PD pentru functia de membru in CA al televiziunii nationale. Acesta din urma si Sassu au fost avizati favorabil in comisiile de cultura ale Parlamentului.

Tot ieri, in sedinta comuna, au fost avizati si Florin Tiberiu Tanase (minoritati nationale) si Marius Lazar (PSD) ca supleanti in Consiliul de Administratie (CA) al Societatii Romane de Televiziune (SRTv).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.