Printesa Brianna Caradja infirma cu tarie zvonurile potrivit carora ar fi lesbiana, dupa ce mai multe persoane au acuzat-o ca ar avea altfel de orientari sexuale.

Printesa nonconformista este un sustinator infocat al miscarii gay si nu cu
Printesa Brianna Caradja infirma cu tarie zvonurile potrivit carora ar fi lesbiana, dupa ce mai multe persoane au acuzat-o ca ar avea altfel de orientari sexuale.

Printesa nonconformista este un sustinator infocat al miscarii gay si nu cu mult timp in urma a fost vazuta printre homosexualii care defilau in centrul Bucurestiului. Nu s-a ferit sa apara printre acestia, chiar daca multi dintre participanti au parcurs traseul purtand pe fata fie masti de genul celor de carnaval, fie acoperindu-si chipul cu bretonul de la peruci. Multi oameni intorceau capul sau, si mai rau, ii atacau cu pietre. In schimb, Brianna Caradja a cerut toleranta fata de minoritatile sexuale, discriminate de societatea romaneasca „batranicioasa si inca marcata de zecile de ani de comunism“, cum spune printesa. Aceasta aparitie a Briannei nu a facut decat sa alimenteze si mai mult zvonurile conform carora printesa pe role ar fi si o printesa lesbiana. “Daca eram lesbiana spuneam din start. Nu ma feresc sa recunosc, pentru ca ar fi o ipocrizie sa merg la marsul homosexualilor si sa nu recunosc lucrul acesta. Daca imi placeau femeile, strigam in gura mare si ma ve deati cu gagica de mana pe strada. Cum ar putea fi adevarate aceste zvonuri, avand in vedere ca abia m-am maritat acum un an si am si doi copii? Nu este posibil asa ceva”, ne-a declarat Brianna.

De la parada gay, a ajuns la spital
Cu toate ca a fost dezamagita de marsul homosexualilor din acest an, vedeta declara ca va continua sa participe la parada in fiecare an: “Anul asta am fost putin dezamagita de mars si mi-a fost si foarte rau. Abia respiram si aveam o stare de lesin. Am fost de urgenta la spital, unde mi s-a spus ca este din cauza gazelor si a fumigenelor pe care le-am inhalat acolo. Mi-a trecut abia a doua zi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.