Sahul este pe cale sa-si piarda renumele de sport linistit. Arbitrul Gabriel Georgescu a suferit, sambata, un preinfarct in cursul rundei a opta a Turneului Regilor la Sah, ce se desfasoara la Bazna, in timp ce jucatorul ungur Lajos Portisch si-a ju
Sahul este pe cale sa-si piarda renumele de sport linistit. Arbitrul Gabriel Georgescu a suferit, sambata, un preinfarct in cursul rundei a opta a Turneului Regilor la Sah, ce se desfasoara la Bazna, in timp ce jucatorul ungur Lajos Portisch si-a julit nasul dupa ce a alunecat in baia din camera sa de hotel. Gabriel Georgescu, in varsta de 54 de ani, a fost nevoit sa iasa din sala de concurs deoarece nu se simtea bine. Acesta era palid, iar dupa primele investigatii care au fost facute a fost transportat la spitalul din Medias pentru a i se efectua o electrocardiograma. Un alt incident neplacut l-a avut in prim-plan pe jucatorul Lajos Portisch, care si-a julit nasul in mai multe locuri dupa ce a alunecat in momentul in care iesea din dus. Portisch a jucat in partida cu Andrei Sokolov cu un plasture aplicat deasupra piramidei nazale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.