Steluta Luca, lidera nationalei de handbal, si-a dat seama ca il cunoaste pe Lucian Bute tocmai la Copenhaga, la o gala de box profesionist. Ea si-a amintit ca sunt verisori, iar in copilarie au fost vecini in Pechea, in judetul Galati. Steluta spun
Steluta Luca, lidera nationalei de handbal, si-a dat seama ca il cunoaste pe Lucian Bute tocmai la Copenhaga, la o gala de box profesionist. Ea si-a amintit ca sunt verisori, iar in copilarie au fost vecini in Pechea, in judetul Galati. Steluta spune despre Lucian ca este un baiat modest si cu bun-simt. „Are putini prieteni, nu-l prea intereseaza fetele. Are un vis, sa devina campion mondial“, a spus, mandra, Steluta Luca.

Desi au locuit multi ani in aceeasi comuna, la Pechea, in judetul Galati, cei doi verisori s-au cunoscut foarte tarziu. Si au facut-o foarte departe de casa, la Copenhaga, la o gala in care Bute boxa in main-event-ul ei. „Eu am plecat devreme din comuna natala. Am fost la handbal cu una dintre surorile lui Lucian, Doina, care era tot stangace. Nu am avut ocazia sa-l cunosc mai devreme, pentru ca eu nici acum nu imi cunosc toate rudele. Provin dintr-o familie numeroasa, mama a avut noua frati, tata, cinci, asa ca nu am cum sa-i cunosc pe toti. Mai mult, cantonamentele si deplasarile m-au impiedicat sa stau prea mult pe acasa. Eu cu Lucian suntem verisori, strabunica lui si bunica mea fiind surori, dar mai am o gram ada de rude de care, din pacate, nu am auzit. Cine stie, poate intr-o zi o sa aflu ca alt verisor este campion mondial in nu stiu care sport, pentru ca la noi in familie sportul a fost o traditie“, ne-a declarat Steluta Luca.

Steluta Luca ii va face galerie


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.