Bogdan Buhus, capitanul din sezonul trecut al lui FC Vaslui, nu s-a prezentat la reunirea de saptamana trecuta a echipei antrenate de Dorinel Munteanu. A fost prilejul perfect pentru coechipieri sa ii joace o farsa fundasului de 27 de ani, despre ca
Bogdan Buhus, capitanul din sezonul trecut al lui FC Vaslui, nu s-a prezentat la reunirea de saptamana trecuta a echipei antrenate de Dorinel Munteanu. A fost prilejul perfect pentru coechipieri sa ii joace o farsa fundasului de 27 de ani, despre care se zvonea ca ar fi intrat intr-o secta. Incercand sa para cat se poate de seriosi, jucatorii vasluieni au informat conducerea tehnica si administrativa ca Buhus nu va mai veni la echipa din cauza faptului ca a ales viata monahala. In aceste conditii, nu mica a fost mirarea antrenorului cand, cateva zile mai tarziu, l-a vazut pe jucator intrand pe poarta stadionului. „Au fost niste glume, nu este adevarat ca ma las de fotbal ca sa ma fac monah.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.