Joi seara, in atmosfera romantica a Gradinii Botanice, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel s-au casatorit civil, in fata catorva zeci de prieteni si rude. Ceremonia a inceput putin dupa ora 20,00 si a fost oficiata de primarul sectorului 6, Crist
Joi seara, in atmosfera romantica a Gradinii Botanice, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel s-au casatorit civil, in fata catorva zeci de prieteni si rude. Ceremonia a inceput putin dupa ora 20,00 si a fost oficiata de primarul sectorului 6, Cristian Poteras. Nasii de cununie au fost Horatiu Nicolau si sotia sa, Andreea. Prezenti la eveniment au fost si sora si mama Valentinei, tatal lui Boureanu, dar si cateva vipuri autohtone care au dorit sa-i felicite pe miri. Maria Marinescu a venit fara sotul ei, Ion Ion Tiriac, si a plecat la scurt timp dupa ce Cristian si Valentina au spus „Da“. De asemenea, Ioana Basescu si-a facut aparitia singura si s-a asezat in preajma lui Catalin Botezatu.

Femeia de afaceri Monica Tatoiu, impreuna cu sotul ei, a venit si ea sa-si felicite fostul elev, pe Boureanu. Nunta va avea loc sambata, la Palatul Snagov. Luna de miere va fi in Bora-Bora.




Joi seara, politicianul Cristian Boureanu si fotomodelul Valentina Pelinel si-au unit destinele, sub privirile emotionate ale rudelor si ale celor mai apropiati prieteni. Pentru ca a avut loc in Gradina Botanica din Bucuresti, evenimentul nu s-a desfasurat in atmosfera oficiala ale unei casatorii civile, ci a fost unul extrem de romantic. Printre invitati s-au numarat Maria Marinescu, Ioana Basescu, Catalin Botezatu, Monica Tatoiu si sotul, Malvina si Bogdan Cervenschi si Cristiana Copos.

Ca o avanpremiera a nuntii ce va avea loc sambata la Palatul Snagov, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel si-au pregatit cununia civila departe de cadrul rigid al unei primarii. Au amenajat, in Gradina Botanica, un pupitru pe care sa semneze certificatul de casatorie, un covor rosu si o bolta de flori, sub care sa spuna 'Da>>. Insotiti de nasii Horatiu si Andreea Nicolau, Cristian si Valentina au sosit cu o mica intarziere, bucurosi si nerabdatori sa obtina certificatul. Langa ei, mama si sora Valentinei, Lavinia, si tatal lui Cristian incercau

sa-si mai domoleasca emotiile. Sotia lui Boureanu a purat o rochie bej sidefata, scurta si sexy, la care a asortat un buchet de trandafiri galbeni. Casatoria a fost oficiata de primarul sectorului 6, Cristian Poteras, si a durat doar cateva minute, dupa care proaspata familie Boureanu s-a pozat cu toata lumea care a dorit sa-i felicite. Ioana, fetita lui Cristian din prima casatorie, a fost vedeta evenimentului, starnind amuzamentul invitatilor.

Ziaristii, fotografii si invitatii au umplut o parte din gradina cu mult inainte de ora 20.00, cand era programata ceremonia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.