Unul dintre principalii acuzati in dosarul „Hidra“, Andrei Raita, a fost retinut, joi seara, de autoritati, in timp ce incerca sa treaca frontiera prin vama aradeana Turnu, dupa ce fusese dat in consemn la frontiera. Tanarul in varsta de
Unul dintre principalii acuzati in dosarul „Hidra“, Andrei Raita, a fost retinut, joi seara, de autoritati, in timp ce incerca sa treaca frontiera prin vama aradeana Turnu, dupa ce fusese dat in consemn la frontiera. Tanarul in varsta de 25 de ani era cercetat in stare de libertate in dosarul privind mafia fierului vechi din Hunedoara. El avea obligatia de a se prezenta periodic la Politie sau ori de cate ori era solicitat de anchetatori pentru declaratii in dosarul respectiv. Insa, Andrei Raita a fost condamnat joi, de Judecatoria Hateg, intr-un alt dosar, la doi ani de puscarie pentru conducerea autoturismului fara permis.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.